Båtting, Molde, 27-29.4.2018

27 april 2018
Båtting, Molde, 27-29.4.2018

Alt klart for Båttinget i Molde! Kongelig Norsk Båtforbunds Båtting arrangeres annen hvert år, og i 2018 går det hele av stabelen i Molde, der region Nordvest er vertskap.

Båttinget er KNBFs høyeste organ og samler medlemmer og medlemsforeninger fra hele Norge. Vertskapsrollen går på rundgang i de syv regionene, og i år er det altså Nordvest sin tur – og regionleder Kristian Tornes har mye å by på, 27-29 april.

Informasjon om påmelding finner du her!

Molde er en spennende by på med kort vei til både badeland, shopping og Romsdalsmuseet.

Ricaseilet molde
Innkvarteringen vil være på Scandic Seilet som ligger flott til ved sjøkanten og er sentrumsnært. Og det vil bli arrangert aktiviteter for ledsagere.

Fredag etter innsjekk drar vi på sosial tur til Bergtatt Opplevelser. Dette blir en helt spesiell opplevelse med flåtetur i nedlagte kalkgruver som er omgjort til opplevelsessenter og festlokale, 450 meter inne i fjellet med mat og underholdning i festsalen. Her vil du møte Elvis imitator Morgan Vøien. En smakebit finner du her: https://youtu.be/5-3bPlY9tqs

Toastmasteren til festmiddagen er Leo Oterhals, forfatter og tidligere båtmegler. Så her er det bare å glede seg til forteller Tornes entusiastisk.

Under det formelle Båttinget lørdagen blir det en politisk debatt med stortingspolitikere.