KNBF med informasjonsmøter i Vest-Agder

21 februar 2017

Lørdag 18. februar avholdt KNBF Region Sør informasjonsmøter om medlemskap i KNBF i Farsund og Lyngdal.

KNBF ønsker å fortsette den fine medlemsveksten som har vært de siste årene. Region Sør har satt mål av seg til å styrke forbundets posisjon på Sørlandet. Sist helg var det duket for to informasjonsmøter i Vest-Agder. Første møte ble avholdt i Farsund Motorbåtforening sine fine lokaler. De har 390 båtplasser som drives av kommunen. Der møtte deler av styret og noen medlemmer for å høre om hva KNBF-medlemskap ville innebære. Ivrige tilhørere stilte gode spørsmål og sørge for at nyttig informasjon ble delt. En rask beregning fortalte at momskompensasjonen ville dekke kontingenten for nær alle medlemmer. Farsund Motorbåtforening er meget aktiv og arrangerer blant annet sommerkonserten Paradise Live med svært kjente artister. Informasjonsarbeid og tilgjengelighet er høyt prioritert i denne foreningen blant annet i form av en flott hjemmeside. Du kan lese mer om FMBF her:

Farsundmotorbaatforening.no

1

Det andre møtet fant sted hos Lyngdal Båtforening. Her møtte også Mandal Båtforening og Indre og Ytre Svennevik Båtforening. Lyngdal Båtforening har en meget fin havn med eget praktisk klubbhus. Foreningen har 400 båtplasser, derav ganske mange er utleieplasser. Av temaene som ble tatt opp var nok momskompensasjon og medlemsfordeler de mest interessante. Rimelig og god båtforsikring i Norske Sjø, sikkerhetsbesiktigelse av båt, juridisk bistand og to gratis nummer av Båtens Verden fattet betydelig interesse. Du kan lese mer om Lyngdal Båtforening her:

Lyngdal-batforening.no

2

Fra KNBF Region Sør deltok Jan P. Andersen, Sigve Reime, Paul Stranden og Per Skalleberg (kun i Lyngdal) på møtene. Fra KNBF Sekretariat møtte generalsekretær Endre Solvang. 

3

4

5

Artikkel av

Andersen
21 februar 2017

Del artikkelen