For personlig- og kollektivt medlem

Brannsikringsteknologi på øverste hylle

KNBF har videreført avtalen om rabatt for medlemmer på selvutløsende brann-ampulle og slukkespray fra Deflector AS. Ampullen er liten og derfor meget godt egnet i båtens motorrom. Som KNBF-medlem får du spesialpris på ampulle i forhold til veiledende utsalgspris.

Vera Tank AS: Transporttanker for drivstoff

KNBF har inngått en ny avtale med Vera Tank AS i Sandefjord om transporttanker for drivstoff.  Det er fraktfri levering til alle våre medlemmer i Norge.

Telenor Kystradio tilbudspakke: VHF-radio, kurs og lisens

For å bidra til økt trygghet for våre medlemmer har vi inngått en ny avtale med Telenor Kystradio. Telenor Kystradio drifter og operer kystradiotjenesten i Norge, og er en vesentlig del av Norges beredskap til sjøs.

Fortøynings-bøyer i Norge

KNBF fortøynings-bøyer er lokalistert i hele Norge. Her finner du oversikt over hvor de er.

Båtforsikring i Norske Sjø

Norske Sjø er KNBF's egen forsikringsordning utviklet av og for båtfolket. Som kollektivt eller personlig medlem kan du her tegne markedes beste båtforsikring. KNBF's forsikrings-ordningen, Norske Sjø, formidles og administreres av Fender Marine.

Sikkerhetsbesiktigelse av båt

Få en sikkerhetsbesiktigelse av båten og forebygg uhell og ulykker. Dessuten får du 15% rabatt på forsikringspremien dersom du er forsikret i Norske Sjø.

KLIKK HER FOR Å FINNE NÆRMESTE BESIKTIGELSESMANN!

SE HVA SOM BLIR KONTROLLERT PÅ DIN BÅT!

Juridisk førstehjelp

KNBF tilbyr inntil 1 times gratis "juridisk førstehjelp" fra Båtadvokaten til kollektive- og personlige medlemmer begrenset til båtsaker. Engasjement ut over 1 times gratis rådgivning må avtales direkte med Tangedal.

WiMEA Trådløs Dødmannsknapp fra FELL AS

I samarbeid med FELL AS kan vi nå tilby Wimea Trådløs Dødmannsknapp til redusert pris til våre medlemmer.

Båtens Verden gratis 2 ggr/år.

Som kollektivt eller personlig medlem vil du få Båtens Verden hjem i postkassen 2 ggr/år gratis. Men husk å oppdatere din hjemmeadresse ved flytting eller endring i gate- eller postnummer.

Parma Fender brygge-fendersystem

KNBF har inngått en sentral samarbeidsavtale med Parma Plast om levering av Parma Fender brygge-fendersystem som medlemsfordel til båtforeninger og personlige medlemmer.

Øvrige landsdekkende og lokale rabattavtaler

KNBF har en rekke landsdekkende og lokale avtaler med leverandører. Sjekk nedenstående linker.

Bryggeutstyr og tilbehør fra Vik Ørsta

KNBF har inngått en sentral samarbeidsavtale med Vik Ørsta om levering av bryggeutstyr og tilbehør  som fast medlemsfordel til båtforeninger og personlige medlemmer.

Nettbasert Båtførerprøve

Fra 1. mai 2010 ble det innført obligatorisk båtførerbevis for alle født 1. januar 1980 og senere. Klarer DU båtførerprøven? Test deg selv gratis.