KNBF nyheter

KNBF's hjemmeside-mal har fått en god start. Her kan du se hvorfor.
16 november 2017

KNBF's hjemmesidemal for båtforeninger har fått en god start, og over 20 båtforeninger har allerede meldt sin interresse. Så langt har 6 båtforeninger bestilt løsningen.

Store negative konsekvenser av å fjerne avgiftsfritaket på båt-diesel!
14 november 2017

Venstre har varslet at de vil gå inn for å fjerne avgiftsfritaket på båtdiesel i sitt forlag til statsbudsjett. Hvis partiet får tilslutning i regjeringen, vil dette i så fall få meget store negative konsekvenser på flere områder, både økonomisk og miljømessig.

Vi søker Kontormedarbeider for spennende oppgaveløsing i en 100% fast stilling!
08 november 2017

KNBF søker etter person som kan arbeide selvstendig med erfaring innen fakturering, oppfølging og rapportering. Som tar ansvar for vårt medlemssystem og har noe regnskapsforståelse. Dette er en spennende kontorjobb som spenner over flere arbeidsfelt, noe vi mener gir utviklingsmuligheter. Vi er opptatt av å yte god service til våre medlemmer og vil setter pris på om du er positiv, fleksibel, serviceinnstilt med gode IT kunnskaper.

Hva betyr rød lysbøye ved et moloarbeid?
06 november 2017

I innseilinga til Mehamn la Kystverket ut ei rød lysbøye i sommer. Enkelte tror denne bøya bare er til pynt. Er Kystverket begynt med kystdekor?

Kjenner du til flaggreglene på sjøen?
02 november 2017

Det er ikke uvanlig at vi ser flagging utover kveldene hos båtfolket. Så det kan være kjekt å se på reglene og se på hva som gjelder, så du ikke signaliserer "noe" du ikke burde signalisere til andre sjøfarende!