KNBF gjennomførte en flott messe i Sandnessjøen 5-7. mai

19 mai 2017
KNBF gjennomførte en flott messe i Sandnessjøen 5-7. mai

Det ble en vellykket båtmesse i Sandnessjøen. President Egil Kr. Olsen sto for den offisielle åpningen. Han la i sin åpningstale vekt på at han satte stor pris på å få komme til Sandnesjøen og møte båtfolket. Her blir båtmessa åpnet av president Egil. Kr. Olsen.

Det å legge en båtmesse på den fineste kystlinjen dette landet har å tilby, kan legge grunnlaget for et langt båtliv. Han var også hovedtaler ved den offisielle middagen og kom her inn på hvor viktig det er å ha en slik båtmesse for en samlet båtbransje og for båtfolket.
Han fikk gjennom disse tre dager treffe mange interessante personer og presentert hva KNBF står for og hva KNBF er opptatt av på det båtpolitiske området for å utvikle båtlivet videre. Å besøke Sandessjøen Båtforening sitt flotte anlegg, et anlegg som er et av Nord Norges største båtanlegg med nærmere 400 båtplasser. De har eget klubbhus og eget verkstedbygg der det blant annet   produserer egne bryggeanlegg. Presidenten fikk hilse på leder og mange flotte representanter for Sandnessjøen Båtforening, noe som var et høydepunkt. Dette er en flott KNBF forening som i dag jobber med utvidelse av havneanlegget som skal tilrettelegges for enda 70 nye familiemedlemmer i KNBF familien  


KNBF region Nordland stilte med egen messestand og mange var innom standen for å få en båt prat om våre medlemsfordeler og vite mer om hva vi sto for og for å sjekke hva vi kunne tilby av forsikring i Norske Sjø. Mange ba om tilbud på båtforsikring noe vi er svært godt fornøyd med. Det var rene folkevandring på lørdag og 17 mai stemning med kvinnekorps som trommet seg gjennom messeområdet. Det ble også inngått avtale med minst en forening som ønsket å melde seg inn i KNBF familien.
Et annet høydepunkt under disse dagene var et besøk på Marin Harvest på Herøy.

Et topp arrangement med yrende folkeliv blant båter og utstillere og god stemning under hele båtmessa. Og det gode været lørdag satte en fin ramme rundt denne båtmessa.

sandnessjoen leader team En glad gjeng fra KNBF: Fra venstre: Ola Gustav Årnes, Egil kr. Olsen, Arne Digermul og regionleder i Nordland Svein Fredriksen

Artikkel av

Master & Commander
19 mai 2017

Del artikkelen