Søkeresultater

Rabatt på opplagsutstyr og presenninger

obwiik

KNBF har inngått en landsdekkende avtale med O.B.Wiik på opplagsutstyr. O.B.Wiik er Norges ledende produsent og leverandør av presenninger, så vel standardpresenninger som spesialkonfeksjonerte presenningsprodukter. Avtalen gjelder hele O.B. Wiik’s sortiment av presenninger, stativer, seilbåtkrybber og / eller motorbåtbukker. Betydelige rabatter oppnås for KNBF-medlemmer.

Om O.B. Wiik
Firmaet ble etablert i 1912 og har basert sin virksomhet på utleie og salg av presenninger, plasthaller og arrangementsprodukter. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset, 2 mil nord for Oslo mot Gardermoen. O.B. Wiik har datterselskap i Sverige og agenter i Danmark og England. Omsetningen totalt er på ca. 350 millioner, derav også plasthaller til FNs nødhjelpsprogram. I Norge har firmaet salgsavdeling i Trondheim og depotlagre for utleiepresenninger 40 steder. Deres webadresse er www.obwiik.no.

Mer informasjon
For mer informasjon om avtalens produkter kan du kontakte O.B. Wiik direkte på telefon 64 83 55 00 eller se www.obwiik.no På denne siden vil du finne prisliste for presenninger og linker til opplagsutstyr, PVC-presenninger og lettpresenninger. Informasjon om KNBF-rabatt får du over telefon eller ved å sende en e-post til . Husk å ha ditt KNBF-medlemsnummer for hånden. Dette finner du på plastomslaget til medlemsbladet Fritidsbåten (evt. kontakt KNBF på ).

Skreddersøm
Som en del av samarbeidsavtalen inngår seilbåtpresenninger etter mål. Kontakt O.B. Wiik for KNBF-spesialpris på telefon eller e-post.

Bestilling
Du bestiller presenning og opplagsutstyr direkte hos O.B. Wiik i Oslo på telefon 64 83 55 00 eller ).