Brannsikringsteknologi på øverste hylle

Brannsikringsteknologi på øverste hylle

Brannsikringsteknologi på øverste hylle

KNBF har videreført avtalen om rabatt for medlemmer på selvutløsende brann-ampulle og slukkespray fra Stansefabrikken Products AS (tidligere Deflector as). Ampullen er liten og derfor meget godt egnet i båtens motorrom. Som medlem får du spesialpris på ampulle i forhold til veiledende utsalgspris. 

BRANNSIKRINGSTEKNOLOGI PÅ ØVERSTE HYLLE!

Bonpet2SELVUTLØSENDE BRANNSLUKKINGSAMPULL

Den selvutløsende Bonpet-ampullen er et nytt og revolusjonerende brannsikringsprodukt i Skandinavia ifølge leverandøren. Slukkemiddelet som brukes i Bonpet-produktene har helt unike egenskaper:

- Kjøler
- Kveler
- Forsegler
- Enestående slukkeevne
- Forhindrer re-antennelse
- Ingen sekundærskader
- Vedlikeholdsfri
- Ufarlig for mennesker og miljøet

Når væsken i ampullen oppnår en temperatur på 90 grader, utløses ampullen med et trykk på ca 3,5 bar. Væsken omdannes til ufarlig gass og mikrofilm som sprer seg utover området innenfor dekningssonen. Gassen kveler brannen, mikrofilmen kjøler ned og forsegler overflatene og forhindrer re antennelse. Systemet er stabilt og lekkasjesikkert.

Bonpet ampullene er allerede svært utbredt i en rekke land og er det eneste brannsikringsproduktet som har fått godkjenning og anbefaling fra det japanske transportdepartementet. Bonpet er også det eneste slukkemiddelet på markedet som kan benyttes til å slukke branner i motoroljer, vegetabilske matoljer og i elektriske anlegg opp til 35 kilovolt. Mål: Lengde 280 mm - Diameter 59 mm.

Flere fordeler:

100 % aktiveringsgaranti og forsikring mot svikt
fra de anerkjente forsikringsselskapene TRIGLAV og Barkley & Lloyd. Hver ampull har en forsikringsdekning på inntil 1 million dollar dersom den svikter ved brann innenfor angitt dekningssone.

Som KNBF-medlem slipper du egenandel ved brann i motorrom, dersom du har montert ampulle (er) og er forsikret i Norske Sjø.

10 års garanti og vedlikeholdsfri sikring mot brann.

Enkel montering med kun 2-4 skruer. Kan lett monteres/etter monteres i motorrom og andre strategiske plasser hvor man har behov for en rask reaksjon.

Anbefales av Redningsselskapet (RS), KNBF Norske Sjø, Havtrygd, Møretrygd, Bud & Hustad og Tromstrygd Gjensidig Sjøforsikringsselskap.

Medlemspris
Ordinærpris er kr 2991,- Pris til KNBF-medlemmer er kr 2243,- + frakt

Bestilles på www.brannvernshop.no og benytt kampanjekode: KNBF-2016  Her kan du også lese mer om produktet.

Bestillingen må merkes med medlemsnummer i KNBF

NB. Viktig at du oppgir korrekt navn, adresse og mobil telefon nummer. Varene sendes med Mypack.