WiMEA Trådløs Dødmannsknapp fra FELL AS

WiMEA Trådløs Dødmannsknapp fra FELL AS

WiMEA Trådløs Dødmannsknapp fra FELL AS

WiMEA 

I samarbeid med FELL AS kan vi nå tilby Wimea Trådløs Dødmannsknapp til redusert pris til våre medlemmer.

KNBF er opptatt av sikkerhet og trivsel på sjøen. Og i samarbeid med FELL AS kan vi nå tilby Wimea Trådløs Dødmannsknapp til redusert pris til våre medlemmer. Du vil nå få WiMEA med KNBF logo til 20 % rabatt. Følgende priser gjelder:

Komplett pakke WiMEA klar til installasjon i båt netto kr 1595,- Porto: maks kr 100,-

MOB+ (ekstra armbånd og sender-enhet)  netto kr 445,-. Porto maks kr. 50,-

Priser er inkl. mva.

Slik fungerer WiMEA Trådløs Dødmannsknapp: Det trådløse systemet består av to enheter, en som kan monteres fast i konsollen på båten. Den andre delen er en bitteliten, 10 grams MOB enhet (mann over bord). Den er så liten at den av praktiske grunner er plassert i et armbånd.

Det er først når denne enheten kommer i berøring med vannet den aktiverer MOB – modus og stopper motoren etter bare et sekund. 6 sekunder senere aktiveres et automatisk overstyringsmodus. Nå kan passasjer i båten aktivt starte motoren igjen. Dermed kan personen i vannet reddes opp igjen. Båtenheten gir både alarm og stanser motoren automatisk ved en mann-over-bord situasjon. Monteringsanvisning følger med. WiMEA står for Wireless Marine Electronics Algorithm og er norsk trådløs teknologi spesialutviklet av FELL for å gi absolutt robusthet og trygghet ombord. WiMEA lar deg som båtfører være fri ombord uten å måtte bekymre deg for at båten skulle forlate deg i vannet eller treffe noen dersom uhellet skulle være ute. Systemet har universal montering på alle motorer. Brukermanual medfølger.

Du kan bestille enhetene til KNBF. Eller kjøpe den over disk hos flere av FELL sine forhandlere. Da må du dokumenter at du er KNBF medlem. Se www.fellmarine.com/no/knbf for mer informasjon om medlemsfordelen og www.fellmarine.com/no/ for informasjon om WiMEA Trådløs Dødmannsknapp, video og brukerveiledning."

Du finner den også under medlemsartikler og kan bestille der.