Seaber og KNBFs app for kommunikasjon og sikkerhet

Last ned Båtforbundet og Seabers app for kommunikasjon, informasjon og sporing.  Satsingen skal bidra til et tryggere båtliv og til å sikre medlemmenes verdier.


seabe_baat.jpg

 

Nå kan du laste ned Båtforbundets utvalgte app for kommunikasjon,informasjon og sporing. Satsingen skal bidra til et tryggere båtliv og til å sikre medlemmenes verdier. Vi samarbeider med firmaet Seaber AS om medlems-app for informasjon og sikkerhet.


Skal du på sjøen i sommer?
Da anbefaler vi deg å laste ned Seaber-appen. Den er gratis og gjør båtlivet både morsommere og tryggere. Du kan be om hjelp, og hjelpe andre, når uhellet er ute. Se hvor venner og familie er når de er på sjøen.
Så sjøkart lett tilgjengelig på mobilen

Last ned appen og les om vårt samarbeid her.


Har du båt?
Da anbefaler vi deg å lese mer om vår samarbeidspartner Seaber og deres 
Boatfinder gjør at du kan se posisjonen til båten når du selv ikke er der og få varslinger om båten flytter seg når du ikke er ombord. Du kan melde båten savnet, og få hjelp av andre Seaber-brukere til å finne den igjen

Alle KNBFs medlemmer får 500,- rabatt på Boatfinder!
Les mer om Boatfinder og vårt samarbeid her.


App-en tilbys sammen med en spesialutviklet sporingsenheten «Boatfinder». Den lille svarte boksen monteres i båten og gjør at du til enhver tid ser posisjonen til båten din. Den sørger også for at du varsles hvis båten flytter på seg når du selv ikke seiler.
Les mer om app-en her.

 

 

 


Presse    Send oss e-post    english