Parma Fender brygge-fendersystem

KNBF har inngått en sentral samarbeidsavtale med Parma Plast om levering av Parma Fender brygge-fendersystem som medlemsfordel til båtforeninger og personlige medlemmer. 

Avtalen innebærer gode rabatter og omfatter et universelt bryggefendersystem som er tilpasset alle typer brygger av stål, betong eller tre. I avtalen ligger også mulighet til å kjøpe fender og kantlister til båt for våre medlemmer.

Parma Fender består av en kontinuerlig lenke med luftfylte segmenter og med gjennomgående ventilslange, som sikrer rask og enkel luftfylling av hele lenken i en operasjon. Denne pumpes lett opp med en vanlig bilpumpe. Mellom hvert segment er det monteringsflater hvor man kan stanse hull, skru gjennom eller spikre uten å skade fenderen. Bryggefenderen kan således monteres på de fleste underlag ved hjelp av skruer, spiker, strips etc.

Materialet er termoplastisk poyurethane (TPU) som er mykt, seigt og ekstremt slitesterkt i forhold til de materialer som vanligvis benyttes til fendringsprodukter.

Parma Fender


Materialet sverter ikke farge over på gelcoat og levers i ferdig tilpassede lenger eller kveiler, i fargen grå eller sort, som enkelt kan kappes ned av den enkelte bruker. Produktet har lang holdbarhet og skal kunne leve i hele bryggens levetid.

Avtale:
Den nye medlemsfordelen gjelder fra dags dato. KNBF medlemmer får følgende rabatter:

- 25% på alle lagerførte produkter.

- 35% for hele forpakninger

- 45% for kjøp på flere forpakninger

Alle kjøp gjøres direkte til Parma Plast as. På nettsiden kan du lese mer om produktet:

www.parmaplast.no Tlf. er: 56 31 69 00


Det eneste du trenger ved kjøp er å oppgi ditt KNBF-medlemsnummer.

Presse    Send oss e-post    english