Idar Krumsvik ny i Nordvest

02 mars 2020

KNBF Region Nordvest fikk ny leder på godt gjennomført årsmøte i Eide Båthavnforening i nye Hustadvika kommune. 

Til stede var 15 personer inkludert generalsekretær Endre Solvang og Jahn Denver Thomassen fra Tryg Salgssenter, avdeling Molde. Nestleder Idar Krumsvik fra Brattvåg Småbåtforening ble valgt til ny regionleder, og stiller på Forbundsstyremøte allerede førstkommende helg.

Idar Krumsvik

Ny regionleder i KNBF Region Nordvest,
Idar Krumsvik.

Takket av Tornes
Årsmøtesakene forløp greit, og valgkomiteens innstilling ble fulgt. Det ble noe utskiftning i regionstyret, men fortsatt god kontinuitet. Kristian Tornes ble takket av for betydelig innsats som regionleder etter seks år. 

Kristian Tornes 2

Kristian Tornes har ledet KNBF Region Nordvest i seks år.
Han ble hyllet av en takknemlig årsmøteforsamling. 

Presenterte Trygs totalpakke
Etter årsmøtet ble det avholdt informasjonsmøte om momskompensasjon og Nye Norske Sjø og samarbeid med Tryg. Fra Tryg stilte Jahn Denver Thomassen, Molde. Han gjorde en fin presentasjon om Tryg som ny forsikringspartner for Norske Sjø og skapte god kontakt med forsamlingen. Årsmøtet var meget vellykket og det ble sagt mange godord om samarbeidet med Tryg. Alt lover bra for en god start med Nye Norske Sjø i denne regionen. Tryg stiller på felles stand med Region Nordvest på messen «Båt og Caravan» i Ålesund.

Med dette årsmøtet på plass har KNBF gjort unna alle regionale årsmøter og fått to nye regionledere. Den andre er Geir Giæver i Region Trøndelag.

Du finner mer informasjon om KNBF Region Nordvest her https://knbf.no/nordvest

Artikkel av

Cecilie Klem
02 mars 2020

Del artikkelen