KNBF nyheter

Norske sjø er på rett kurs
15 januar 2020

KNBF har hatt utfordringer med forvaltningen av Norske sjø-forsikringene siden 20. desember, men nå er problemet løst. Under hele prosessen har alle forsikringer vært trygge og alle oppgjør har gått som normalt.

Fra venstre: Endre Solvang, Stig Hvide Smith og Egil Kr. Olsen fra KNBF, parlamentarisk leder i FrP Hans Andreas Limi, Helge Orten, leder i Transportkomiteen for Høyre og KNBFs Birger Schjølberg.
27 desember 2019

Etter møtet med KNBF på Stortinget i forrige uke, vil Høyre og FrP ta opp avslaget på momskompensasjonssøknaden for våre 260 båtforeninger med Kulturkomiteen på Stortinget og med Kulturdepartementet.

Båtforbundet velger Tryg
20 desember 2019

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) har valgt Tryg Forsikring som sin nye samarbeidspartner. Tryg skal drive forbundets selskap forsikringsordning Norske Sjø, og vil tilby forsikringer både for fritidsbåter og havneanlegg. Tryg skal også tilby alle standard privatforsikringer til KNBF-medlemmer med betydelig rabatter.

Ole Henrik Nissen-Lie (t.v) og Atle Knutsen skal drive Båtmagasinet sammen.
16 desember 2019

Norsk Maritimt Forlag AS kjøper Båtmagasinet fra Aller Media, og avslutter utgivelsen av bladet Båtliv. Atle Knutsen fortsetter som redaktør for Båtmagasinet og ansettes i forlaget. Båtens Verden ønsker konkurransen velkommen. 

- Vi setter avslaget høyt på agendaen
10 desember 2019

Nyheten om at KNBFs søknad om momskompensasjon på vegne av 260 båtforeninger fikk avslag, kom som et sjokk. Vi kommer til å mobilisere både juridisk og gjennom vårt politiske nettverk med målstyrte aktiviteter, skriver president i KNBF i dette brevet til medlemsforeningene i forbundet.