KNBF nyheter

Foto: Maël Balland/Pexels
24 juli 2020

Obligatorisk registrering av fritidsbåter er viktig for sikkerheten på sjøen. Det er avgjørende i kampen mot maritim forsøpling og nødvendig for å kunne fortsette å ha miljøvennlig havner og opplagsplasser i båtforeningene langs hele kysten.

KNBFs tre veier til trygt båtliv
17 juli 2020

«Avpass farten etter forholdene og vis hensyn. Det er nøkkelen til godt sjømannskap.» Det er budskapet fra Kongelig Norsk Båtforbund i møte med historisk mange båter på sjøen.

Sjøfartsdirektoratet med ny sikkerhetskampanje
16 juli 2020

Virusrestriksjoner og hjemmesommer har ført til rekordmange båter på fjorden. Med sin nye kampanje vil Sjøfartsdirektoratet informere om tiltak for en trygg og trivelig båttur. «Trygg i båt» har både nye og erfarne fritidsbåtbrukere som målgruppe.

KNBFs båtsjekk
15 juli 2020

KNBF har teknisk kyndige båtsjekkere langs hele kysten, og du er bare en telefon unna en grundig kontroll av fritidsbåten din. En sjekk kan forebygge ulykker og redde liv! Og ikke minst, gi deg en sommer uten båttrøbbbel.

KNBFs ABC for en god båtsommer
08 juli 2020

Enten du er fersk båtfører eller erfaren skipper: Les Sjøvettreglene, lær deg vikepliktreglene til sjøs og les KNBFs sjekkliste for god sjøsikkerhet. Dette skal ikke bare bli tidenes båtsommer, det skal bli tidenes beste båtsommer.