KNBF nyheter

Foto: Wikimedia
26 august 2020

Forbundsstyret i KNBF vedtok før sommeren å avholde Båttinget i april 2021. Opprinnelig var Båttinget planlagt i april i år, men møtet ble utsatt på grunn av koronarestriksjonene som ble innført i mars.

Stig Hvide Smith (t.v.) er fungerende generalsekretær i KNBF. Endre Solvang (t.h.) er gått over til stillingen som CFO.
20 august 2020

Tidligere generalsekretær Endre Solvang har av helsemessige årsaker valgt å tre tilbake fra sin lederstilling i Kongelig Norsk Båtforbunds sekretariat. 

Foto: Maël Balland/Pexels
24 juli 2020

Obligatorisk registrering av fritidsbåter er viktig for sikkerheten på sjøen. Det er avgjørende i kampen mot maritim forsøpling og nødvendig for å kunne fortsette å ha miljøvennlig havner og opplagsplasser i båtforeningene langs hele kysten.

KNBFs tre veier til trygt båtliv
17 juli 2020

«Avpass farten etter forholdene og vis hensyn. Det er nøkkelen til godt sjømannskap.» Det er budskapet fra Kongelig Norsk Båtforbund i møte med historisk mange båter på sjøen.

Sjøfartsdirektoratet med ny sikkerhetskampanje
16 juli 2020

Virusrestriksjoner og hjemmesommer har ført til rekordmange båter på fjorden. Med sin nye kampanje vil Sjøfartsdirektoratet informere om tiltak for en trygg og trivelig båttur. «Trygg i båt» har både nye og erfarne fritidsbåtbrukere som målgruppe.