KNBF nyheter

KNBFs båtsjekk
15 juli 2020

KNBF har teknisk kyndige båtsjekkere langs hele kysten, og du er bare en telefon unna en grundig kontroll av fritidsbåten din. En sjekk kan forebygge ulykker og redde liv! Og ikke minst, gi deg en sommer uten båttrøbbbel.

KNBFs ABC for en god båtsommer
08 juli 2020

Enten du er fersk båtfører eller erfaren skipper: Les Sjøvettreglene, lær deg vikepliktreglene til sjøs og les KNBFs sjekkliste for god sjøsikkerhet. Dette skal ikke bare bli tidenes båtsommer, det skal bli tidenes beste båtsommer.

KNBF ber båtfolket vise hensyn
08 juli 2020

KNBF ser med bekymring på de mange medieoppslagene om fartsovertredelser til sjøs. - Vi forventer at alle fritidsbåteiere viser hensyn til hverandre og senker farten når forholdene tilsier det, sier fungerende generalsekretær Stig Hvide Smith.

Slik søker du om momskompensasjon
02 juli 2020

Les om hvordan din båtforening skal søke om momskompensasjon for regnskapsåret 2019. Søknadsfristen er 1. august, og søknaden sendes via KNBFs sekretariat.

Søk penger fra Ro- og padleled Oslofjorden
02 juli 2020

KNBF oppfordrer båtforeninger i Oslofjorden om å søke midler fra Ro- og padleled Oslofjorden. Prosjektet er hjemmehørende i Norges Padleforbund, som har knyttet til seg mange samarbeidspartnere, blant annet Kongelig Norsk Båtforbund.