KNBF nyheter

En million så Klar for sjøen-film
01 november 2019

Klar for sjøen-kampanjen skal endre holdninger til alkoholbruk i båt. KNBF er en av samarbeidspartnerne og dykker ned i årets sesong med generalsekretær i Av-og-til, Randi Hagen Eriksrud.

Fra venstre: Pål Kristen Rønnevik i Norges Idrettsforbund, Stian Slotterøy Johnsen fra Frivillighet Norge, Lise Dahl Karlsen fra Brønnøysundregistrene og kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande. Foto: Endre Solvang
28 oktober 2019

Kulturministeren lanserte ny integrasjonsløsning for medlemssystem opp mot Enhetsregisteret og Frivillighetsregisteret. Oppstart er 24. november.

Ny rekord for momskompensasjon
24 oktober 2019

Søknadsbeløpet fra frivillige organisasjoner for 2019 er 2,062 milliarder kroner. Det utgjør en økning på 4,1 prosent fra 2018 og er ny rekord.

Litlebergen båtforening 40 år
24 oktober 2019

Lørdag 19. oktober ønsket Litlebergen båtforening velkommen til 40-års jubileumsfest og innvielse av Mølla.

På befaring i Slevik båtforening: Trond Glesaaen, fagkonsulent Norges Padleforbund sammen med Gry Gerhard, leder i Fredrikstad og Sarpsborg padleklubb. Foto: Ro- og padleled Oslofjorden
23 oktober 2019

Slevik båtforening ved Fredrikstad har gjort mye for padlerne sine de siste årene. Denne uka fikk de besøk av Norges padleforbund.