KNBF nyheter

Digitalisert los
12 november 2019

5. november ble Den norske los digitalisert. Den er nå tilgjengelig på en gratis netttjeneste. Bladet Båtliv har testet tjenesten og er imponert.

Vellykka innsamling av kasserte fritidsbåter
12 november 2019

Innsamlingsordningen for kasserte fritidsbåter har vært en stor suksess, mener Miljødirektoratet. På to år har over 20 000 båter blitt levert inn til godkjente mottak. Det er direktoratet fornøyd med.

Det ble spilt opp til jubileumsdans på M/S Sandnes. Foto:
08 november 2019

Over 100 festkledde feiret på jubileumsfest i maritime omgivelser som seg hør og bør for en stor og stolt fritidsbåtforening. Nemlig ombord på M/S Sandnes, som lå godt fortøyd på Skagen kaien i Stavanger havn.

En million så Klar for sjøen-film
01 november 2019

Klar for sjøen-kampanjen skal endre holdninger til alkoholbruk i båt. KNBF er en av samarbeidspartnerne og dykker ned i årets sesong med generalsekretær i Av-og-til, Randi Hagen Eriksrud.

Fra venstre: Pål Kristen Rønnevik i Norges Idrettsforbund, Stian Slotterøy Johnsen fra Frivillighet Norge, Lise Dahl Karlsen fra Brønnøysundregistrene og kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande. Foto: Endre Solvang
28 oktober 2019

Kulturministeren lanserte ny integrasjonsløsning for medlemssystem opp mot Enhetsregisteret og Frivillighetsregisteret. Oppstart er 24. november.