KNBF nyheter

Slik søker du om momskompensasjon
02 juli 2020

Les om hvordan din båtforening skal søke om momskompensasjon for regnskapsåret 2019. Søknadsfristen er 1. august, og søknaden sendes via KNBFs sekretariat.

Søk penger fra Ro- og padleled Oslofjorden
02 juli 2020

KNBF oppfordrer båtforeninger i Oslofjorden om å søke midler fra Ro- og padleled Oslofjorden. Prosjektet er hjemmehørende i Norges Padleforbund, som har knyttet til seg mange samarbeidspartnere, blant annet Kongelig Norsk Båtforbund.

Båt-appene du trenger i sommer
30 juni 2020

Sammen med Tryg og Båtens Verden, anbefaler KNBF disse appene for et trygt og godt båtliv i sommer. Sjekk været, bruk kart og tilkall hjelp på sjøen. Vi har samlet et lite knippe av de nyttigste mobil- og nettbrettverktøyene i møte med båtsommeren.

KNBF mener: Båtfolk tar vare på hverandre
25 juni 2020

Er det noe båtfolk er kjent for, så er det å dele erfaringer og kunnskap. Folk i båt er rause, det vil mange få merke i månedene som kommer.

Ny søkemetode for momskompensasjon anno 2019
25 juni 2020

Skal foreningen din søke momskompensasjon, er rutinene annerledes enn i fjor. KNBF søker om momskompensasjon på vegne av båtforeningene med en såkalt dokumentert modell. Det betyr at båtforeningene selv må sende KNBF en oversikt over hva de søker om momskompensasjon for.