KNBF nyheter

Tryg med bedre forsikringer for KNBF-medlemmer
02 mars 2020

Nå er Tryg i full gang som KNBFs samarbeidspartner i Norske Sjø, båtfolkets egen forsikringsordning. Det betyr utvidete og bedre medlemsfordeler.

Bestumkilen i Oslo med tomta på Karenslyst og Oslo motorbåtforening til høyre. Foto: Wikimedia Commons
14 februar 2020

KNBF og båtforeninger i Bestum- og Frognerkilen har organisert seg for å kjempe mot fjerning av båt- og båtopplagsplasser i Oslo. Nå ber de alle båtelskere i Oslofjorden om støtte, for strandsonen må vernes slik som markagrensen.

Mobiliserer mot ran av opplagsplasser
03 februar 2020

Båtforeningene i Oslo sentrum går sammen med KNBF Region Øst og mobiliserer båtfolket i hele Oslofjorden i kampen for opplags- og båtplasser. Første sak ut: Kommunen vil fjerne alle opplagsplassene på Karenslyst.

Båttinget i april: Møteplass for båtfolket
31 januar 2020

Fritidsbåtfolket møtes til Båtting i Bergen 24.-26 april. Det blir interessant forbundsarbeid, brennbare båtpolitiske diskusjoner og gode samtaler båtfolk imellom.

Fra venstre: Endre Solvang, Stig Hvide Smith og Egil Kr. Olsen fra KNBF, parlamentarisk leder i FrP Hans Andreas Limi, Helge Orten, leder i Transportkomiteen for Høyre og KNBFs Birger Schjølberg.
27 desember 2019

Etter møtet med KNBF på Stortinget i forrige uke, vil Høyre og FrP ta opp avslaget på momskompensasjonssøknaden for våre 260 båtforeninger med Kulturkomiteen på Stortinget og med Kulturdepartementet.