KNBF nyheter

Båtforbundet velger Tryg
20 desember 2019

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) har valgt Tryg Forsikring som sin nye samarbeidspartner. Tryg skal drive forbundets selskap forsikringsordning Norske Sjø, og vil tilby forsikringer både for fritidsbåter og havneanlegg. Tryg skal også tilby alle standard privatforsikringer til KNBF-medlemmer med betydelig rabatter.

Ole Henrik Nissen-Lie (t.v) og Atle Knutsen skal drive Båtmagasinet sammen.
16 desember 2019

Norsk Maritimt Forlag AS kjøper Båtmagasinet fra Aller Media, og avslutter utgivelsen av bladet Båtliv. Atle Knutsen fortsetter som redaktør for Båtmagasinet og ansettes i forlaget. Båtens Verden ønsker konkurransen velkommen. 

- Vi setter avslaget høyt på agendaen
10 desember 2019

Nyheten om at KNBFs søknad om momskompensasjon på vegne av 260 båtforeninger fikk avslag, kom som et sjokk. Vi kommer til å mobilisere både juridisk og gjennom vårt politiske nettverk med målstyrte aktiviteter, skriver president i KNBF i dette brevet til medlemsforeningene i forbundet.

Søknad om momskompensasjon avslått
09 desember 2019

KNBF har fått avslag på søknaden om momskompensasjon for 260 båtforeninger. Forbundet søkte Lotteri- og stiftelsestilsynet om å få kompensert til sammen rundt 12 millioner kroner i merverdiavgiftskostnader for 2018.

Gressvik båtforening.
03 desember 2019

Årsskiftet nærmer seg med stormskritt og vi minner alle våre medlemsforeninger med kollektivt medlemskap på å oppdatere medlemsregistrene sine via Min Side på www.knbf.no.