Årskontingent KNBF 2018 sendt ut

23 juli 2018
Årskontingent KNBF 2018 sendt ut

KNBF har nå, noe sent, sendt ut årsfaktura for 2018 til alle personlige medlemmer.

Grunnet overgang til nytt økonomisystem, har vi først nå sendt ut faktura til forbundets personlige medlemmer. Foreningene ble fakturert i mars. Årsfakturaen på kr. 350 er sendt ut på epost til alle som har oppgitt dette. De som ikke har oppgitt epost, har vi sendt ut papirfaktura pr. post til. Vi setter stor pris på om fakturaen betales i tide og med KID (dette forhindrer feil registrering av innbetaling). Alle papirfakturaer er belastet med et gebyr på kr. 50. Ønsker du å unngå gebyr for 2019, ber vi om at du oppgir din epost til . Samtidig vil du spare miljøet for unødvendig papirforbruk.

Har du ikke mottatt faktura med årskontingent for 2018? Send en e-post til  og etterlys din faktura. Kanskje har du flyttet, fått endret postnummer av Posten eller fått gatenummer.

Som medlem i KNBF har du mange medlemsfordeler, i tillegg til båtforsikring i Norske Sjø. Dine fordeler kan du lese om her:

http://knbf.no/finn-ut-mer-om-dine-medlemsfordeler-personlig

KNBF Sekretariat har åpent alle dager gjennom sommeren. Har du noe på hjertet, er det bare å ta kontakt med oss kl. 8-15. KNBF ønsker alle medlemmer en fortsatt fin sommer!

Brosjyre_om_personlig_medlemskap.pdf

 

Artikkel av

Generalsekretær Endre Solvang
23 juli 2018

Del artikkelen