Båtforbundet velger Tryg

20 desember 2019
Glade for framforhandlet avtale: Fra venstre KNBFs gen.sekr. Endre Solvang, senior key account manager i Tryg, Turid Midtbøe, Espen Opedal, landssjef for Tryg i Norge, KNBF-president Egil Kr. Olsen, KNBFs Birger Schjølberg og Stig Hvide Smith.

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) har valgt Tryg Forsikring som sin nye samarbeidspartner. Tryg skal drive forbundets selskap forsikringsordning Norske Sjø, og vil tilby forsikringer både for fritidsbåter og havneanlegg. Tryg skal også tilby alle standard privatforsikringer til KNBF-medlemmer med betydelig rabatter.

- Vi har fått en svært god avtale med et forsikringsselskap som gjennom sin livbøyesatsing er genuint opptatt av sikkerhet ved sjø, og gleder oss til samarbeidet, sier president Egil Kr. Olsen i KNBF.

- Tryg har nok en gang vist seg som et attraktivt partnerselskap, og vi er glade for at KNBF nå er inne i familien, sier Espen Opedal, landssjef for Tryg i Norge.

KNBF har 47 000 medlemmer og 380 medlemsforeninger, og Opedal sier at dette er et spennende marked for Tryg.

- Båtfolk fremstår som ansvarlige mennesker som er opptatt av å ta vare på de til dels store verdiene som ligger i en fritidsbåt. Vi skal bidra med aktiv skadeforebygging, og vil også se hvordan dagens ordning med besiktigelsesmann kan videreføres, sier Opedal.

Tryg forsikring er Norges fjerde største forsikringsselskap, og har jobbet med sikkerhet ved sjø siden 1952, da den første livbøyen ble utplassert. Til sammen er det delt ut 47 000 bøyer i Norge og på Svalbard

Norske Sjøs forsikringstakere trenger ikke å foreta seg noe i forbindelse med fornyelsen, og dekninger skal bli minst like gode som tidligere, sier Stig Hvide Smith, organisasjonsrådgiver i KNBF.

Artikkel av

Cecilie Klem
20 desember 2019

Del artikkelen