Dette gjør Norske Sjø-forsikringen unik

28 april 2020
Dette gjør Norske Sjø-forsikringen unik

Forsikringsordningen Norske Sjø er til for å sikre Båtforbundets medlemmer en solid og rimelig båtforsikringsordning. Nå er forsikringsordningen blitt bedre og mer omfattende enn noen gang.

- Vi har fått en svært god avtale med et forsikringsselskap som gjennom sin livbøyesatsing er genuint opptatt av sikkerhet til sjøs. Vi gleder oss til samarbeidet, sier president Egil Kr. Olsen i KNBF.

- Norske Sjø sikrer medlemmene en konkurransedyktig båt- og havneforsikring, samt en totalpakke med private forsikringer med gode medlemsrabatter, sier Olsen.

Norske Sjø tilbyr to typer båtforsikring: Norske Sjø Båtforsikring som dekker det aller meste som kan skje med båten din, og Norske Sjø Båt Ekstra som er vår beste båtforsikring og som gir deg bedre dekning og lavere egenandel.

Som medlem i KNBF får du:

  • 30 prosent rabatt på båtforsikring. Du får også prisgaranti dersom du i dag har båtforsikring i Fender Marine, Gjensidige og If.
  • Inntil 24 prosent rabatt på alle andre forsikringer og gode fordeler i fordelsprogrammet Tryg Pluss. Det kan altså være mye å spare mye på å flytte forsikringene.

Bestill tilbud på forsikring på norskesjo.no eller kontakt oss på 55 17 20 10.

Ekstra fordeler
En stor fordel med Norske Sjø-forsikringen er den unike personulykkeforsikringen som også dekker for ulykker i annen båt eller ved ulykke oppstått ved utendørs aktivitet tilknyttet sjø. En annen unik fordel er at den dekker hele husstanden for alle båtulykker i Europa.

Valgfri ekstra dekning
Det er mulig å velge Maskinskade som egen valgfri dekning. Den dekker inntil 12 år gammel motor for både innen- og utenbordsmotor.

Disse ekstra dekningene får du med Norske Sjø Båt Ekstra:
- Ved skade reduseres den avtalte egenandelen med 2000 kroner.
- Erstatningssummen for personlig løsøre er utvidet inntil 30.000 kroner. Det er ingen begrensning for hver enkelt gjenstand.
- Båt Ekstra omfatter utstyr og materiell til bruk under opplag inntil 10.000 kroner.
- Båt Ekstra omfatter slepejolle/lettbåt/gummibåt/redningsflåte inntil fire meter og utenbordsmotor inntil 15 hestekrefter. Erstatningen er samlet begrenset til 30.000 kroner. Egenandel 2500 kroner.
- Utgifter etter erstatningsmessig skade til transport av båt, opphold og hjemreise samt ferieavbrudd dekkes med inntil 100.000 kroner.
- Valgfrie egenandeler kan avtales, fra 2500 kroner.

Norske Sjø Båt Ekstra er tilgjengelig for alle kunder som har kasko.

Bestill tilbud på forsikring på norskesjo.no eller kontakt oss på 55 17 20 10.

Hvilken forsikring skal du velge? Pris er ikke alt
Det kan være store forskjeller i pris på samme forsikring for ulike selskap, men det viktigste er å sjekke dekningen. Det er ofte sammenheng mellom pris og dekning, og det er derfor viktig å se på både pris og vilkår når du evaluerer og sammenlikner forsikring.

Få en gjennomgang av dine forsikringer
Er du usikker på om du er godt nok forsikret både når det gjelder båt og andre forsikringer, finnes det et enkelt grep du kan ta for å få full kontroll. Ta en gjennomgang med en rådgiver for å se om du har god nok dekning eller om du eventuelt er dobbelt forsikret. En gjennomgang av dine forsikringer er helt uforpliktende og selvfølgelig helt gratis.

Bruk medlemsfordelene dine
Det lønner seg å bruke kundefordelene. Medlemmer i KNBF har gode rabatter på forsikringer og det kan altså være mye å spare på å flytte og samle alle forsikringene i Tryg. Vi hjelper deg med spørsmål og rådgivning.

Bestill tilbud på forsikring på norskesjo.no eller kontakt oss på 55 17 20 10.

Artikkel av

Cecilie Klem
28 april 2020