Fortell din historie og vinn e-læringskurs

02 oktober 2018

I løpet av høsten setter vi i gang hurtigbåtopplæring for fritidsfartøy. Har du lært en lekse i stor fart? Da kan du få et gratis e-læringskurs! Er du raskt ute øker sannsynligheten for gevinst!

KNBF og Simsea setter opp kurs for førere av hurtiggående fritidsbåter. Kurset består av en teoridel som gjøres hjemme som en e-læringsmodul, og en praktisk del som gjøres i simulator.

Hurtigbtopplring konkurranse

Det sier seg nesten selv at menneskelige faktorer spiller en viktig rolle når farten øker, men erfaringer fra flere år med trening av profesjonelle båtførere viser oss at det er viktig at teorien blir gjort relevant.

Derfor utfordrer vi nå KNBF sine medlemmer til å dele av sine egne mer eller mindre dyrekjøpte erfaringer, slik at andre kan lære av dem. Vi har syv kapitler i teorikurset:

Håndtering av tretthet
Håndtering av stress
Situasjonsforståelse
Beslutningstaking
Samarbeid
Ledelse
Kommunikasjon

Har du en historie som illustrerer en av disse temaene, inviteres du til å dele den med oss. Du kan spille inn video, lyd eller skrive en tekst etter eget ønske. Du kan også be oss om å bruke historien anonymt dersom du ønsker. Hvis vi bruker din historie i den ferdige e-læringsmodulen, spanderer vi et e-læringskurs for medlemmer i 2018. Send ditt bidrag til .

Artikkel av

02 oktober 2018

Del artikkelen