Havneoppgradering i Stange Båtforening

12 august 2019
Havneoppgradering i Stange Båtforening

I samarbeid med Redningsselskapet (RS) arrangerte båtforeningen arrangementsdag lørdag 10. august.

Stange Båtforening ble etablert i 1983 og ligger trygt forankret ved vakre Mjøsa, hvor Foreningen har plass til 120 båter med utvidelsesmuligheter. Vinteren 2019 meldte foreningen seg inn i KNBF. Det var derfor naturlig at forbundet stilte opp på deres reåpning av havna etter betydelige oppgraderinger i form av mudring, molo og helt nytt bryggeanlegg. Det er investert 3,7 millioner i denne betydelige satsningen. Anlegget fremstår nå som komplett med parkering, nytt bryggeanlegg, molo, slipp, opplagsplass og klubbhus. Du kan lese mer om Stange Båtforening her;

http://www.stangebaatforening.com/ 

stange bf v1

For å innvie de nye flotte fasilitetene inviterte foreningen, sammen med Redningsselskapet, medlemmer og lokalbefolkningen til en arrangementsdag. På programmet stod fiskekonkurranse, underholdning fra lokale artister, taler, Eliasbåtkjøring for de minste, åpen redningsskøyte, bevertning og salg av sikkerhetsprodukter. Toastmaster var Geir Bie fra RS. Det var taler ved foreningens leder Terje Emil Dahl og KNBFs generalsekretær Endre Solvang. Foreningen fikk mye skryt for det betydelige dugnadsarbeid som var lagt ned i å få havneanlegget så flott som det nå fremstår. Arrangementet denne dagen var meget godt besøkt og gratulasjoner vanket fra både RS og KNBF. Den lokale Stangeavisa var også til stede.

barna stange bf

Forbundet minner samtidig om neste arrangement i Mjøs-området som finner sted onsdag den 28. august på Tjuvholmen, Hamar: Båtpolitisk debattmøte med fylkespolitikere fra Hedmark/Oppland klokka 18-20. Møte opp og utfordre våre lokalpolitikere til å tenke båt og maritimt friluftsliv.

stange bf 3

stange bf4

bil 13Stange BF

Artikkel av

Andersen
12 august 2019