Helge Karlsen ny leder i Region Øst

16 februar 2018
Helge Karlsen ny leder i Region Øst

KNBF Region Øst gjennomførte et vellykket årsmøte den 14. februar med Holmen Motorbåtforening i Drammen som vertskap.

Sakslisten var som vanlig godt forberedt og ble gjennomført i ekspressfart av valgt møteleder Jan Siiger Larsen. Til referent ble valgt Magne Elvik, som også er sekretær i Region Øst. Årsberetning og regnskap ble enstemmig godkjent uten kommentarer. Den største «nyheten» eller fornyelsen knyttet til regionstyret og årsmøtet var valg av Helge Arnold Karlsen fra Knarberg Båtforening på Nøtterøy i Vestfold som ny regionleder. Han har i to år vært varamedlem til regionstyret. For øvrig ble hele regionstyret gjenvalgt. Ny leder av valgkomiteen ble Jan Siiger Larsen, som fratrer regionstyret som følge av 6-årsregelen i våre vedtekter.

IMG 0157

Etter årsmøtet ble mangeårig regionleder Jan Siiger Larsen takket av på en flott måte av regionens nestleder Rune Larsen. Deretter ble han tildelt KNBF Fortjenestenål for svært lang og tro tjeneste for båtfolket av generalsekretær Endre Solvang. Han får denne utmerkelse for sin mer enn 20-årige innsats i Småbåtutvalget i Oslo Kommune, KNBF og Holmlia Båtforening. Heldigvis har Jan enda et par roller i KNBF sentralt (medlem av både Vedtekts-komiteen og Miljøkomiteen), så vi kan fortsatt trekke på hans enorme maritime erfaring.

IMG 0150

Avslutningsvis holdt Steinar Madsen fra Kystverket SørØst et interessant foredrag om blant annet nye pre-definerte ruter for nyttetrafikk i Oslofjord-området og bedre merking for nattseilas på strekningen Lindesnes – Lillesand.

Artikkel av

Andersen
16 februar 2018

Del artikkelen