Historisk i Forbundsstyret

11 september 2018
Historisk i Forbundsstyret

KNBF avholdt forbundsstyremøte forrige helg med Hege Forland som første kvinne i KNBFs historie.

Forbundsstyret møtes normalt fire ganger i året, og skal trekke opp linjene for virksomheten mellom hvert Båtting, samt overvåke forbundets økonomi. Møtet ble denne gangen avholdt i forbindelse med båtmessa «Båter i Sjøen» på Aker Brygge, hvor KNBF også hadde stand.

Hege Forland

Det var duket for en maritim helg da arbeidsutvalg og regionledere fra hele landet tok turen til Frognerkilens Båtforenings flotte lokaler i Oslo.

Skrev historie

Kongelig Norsk Båtforbund skrev denne gang historie, ved at Hege Forland, driftsleder i Riska Båtforening og kasserer i Region Sør, ble første kvinnelige representant på et forbundsstyremøte.

FS møte.07.09.18

Det var en fyldig saksliste med vel 30 saker. President og generalsekretær hadde sine faste poster der de presenterte arbeidet som har foregått siden forrige møte, og beredte grunnen for orienterings- og beslutningssakene fremover.

Finansleder Birger Schjølberg presenterte halvårsregnskapet til KNBF, som ble godkjent uten merknader. Det ble informert og redegjort for forbundets økonomi, som er trygg og god og rustet for fremtiden.

Fredag kveld ble forbundsstyret invitert med på seiltur med Båtens Verdens store 50-fots seilbåt, som lå på Aker Brygge i anledning båtmessen «Båter i Sjøen».

Seiltur

Det neste forbundsstyremøtet avholdes på Gardemoen 16. – 18. november, hvor hver region kan stille med to representanter.

Artikkel av

11 september 2018

Del artikkelen