«Klar for sjøen»-kampanjen 2018

14 mai 2018
«Klar for sjøen»-kampanjen 2018

Også i sommer kjøres «Klar for sjøen»-kampanjen. De sentrale aktørene på fritidsbåt-feltet (herunder KNBF) setter fokus på det livsviktige budskapet om alkohol-vett på sjøen.

I fjor nådde budskapet ut til 2,8 millioner voksne i Norge. Dette ville ikke vært mulig uten dere, engasjerte ildsjeler i KNBF sine 360 medlemsforeninger. Dere møter båtfolket der hvor båtfolk ferdes, rundt om i hele landet.

Så tusen takk for innsatsen hittil! Vi håper dere vil delta i årets kampanjen, og minner om at det nå er mulig å bestille kampanjemateriell fra kampanjenettsiden. Vi tilbyr både brosjyrer, plakat, lakrisbåter og quiz-premier. Materiell og frakt er gratis. KNBF oppfordrer alle medlemsforeninger til å delta. Aktuelle aktiviteter for å benytte seg av kampanjen er båtlagets sommerfest, St. Hans-feiring, fellesturer/konvoier, havnedager eller høst samling. Materiell bestilles her:

https://avogtil.no/klar-for-sjoen-materiell/

Vårt mål er å gjøre 2018 til året hvor vi slår alle rekorder med spredning av kampanjens budskap. Ta gjerne kontakt med Trude Gaare Prosjektleder «Klar for sjøen», på eller 990 38302 om du har flere spørsmål!

 

 

Artikkel av

Andersen
14 mai 2018

Del artikkelen