KNBF med app for sporing og kommunikasjon

14 mai 2020
KNBF med app for sporing og kommunikasjon

Nå kan du laste ned Båtforbundets utvalgte app for kommunikasjon, informasjon og sporing. Satsingen skal bidra til et tryggere båtliv og til å sikre medlemmenes verdier.

Kongelig Norsk Båtforbund samarbeider med firmaet Seaber AS når vi nå lanserer en medlems-app for informasjon og sikkerhet. App-en tilbys sammen med en spesialutviklet sporingsenheten «Boatfinder». Den lille svarte boksen monteres i båten og gjør at du til enhver tid ser posisjonen til båten din. Den sørger også for at du varsles hvis båten flytter på seg når du selv ikke seiler.

Les mer om app-en her. 

Medlemsfordel seaber bilde3 web

Skal du være med i båtkortesje 17. mai? Les om hvordan KNBF og Seabers splitter nye medlems-app kan gjøre vårens vakreste eventyr til en enda mer sosial, god og trygg opplevelse.

Sømløs kommunikasjon
Seabers app er den eneste i sitt slag og gir Båtforbundet gode muligheter til å videreutvikle spesialtilpassede løsninger for medlemmene i tiden som kommer. Blant annet skal app-en brukes til å synliggjøre foreninger, aktiviteter og andre ting som er av interesse for medlemmene.
- Ikke minst vil det være en kanal for kommunikasjon mellom medlemmer og fra KNBF til medlemmene, sier Hvide Smith.

En unik løsning
Hvert år trenger tusenvis av båter assistanse. Med Seabers app kan man kan be andre båter i nærområdet om hjelp fra egen mobil eller nettbrett. Sender du en forespørsel om hjelp, vil båten din bli spesielt markert i sjøkartet til alle brukere av app-en, og båter i nærheten vil motta forespørselen på sin enhet. Du kan også følge med på venners og familiemedlemmers posisjon i sjøkartet når de selv tillater dette.

Varsling skal redusere tyveri og skader
Sporingsenheten er batteridrevet og GPS-basert, og kan brukes i alle båt-typer. Markerer du båten din som savnet vil den være synlig som savnet i kartet hos alle brukere. Sporingsenheten er batteridrevet og GPS-basert, og kan brukes i alle båt-typer.
Samarbeidet mellom Seaber og KNBF gjør at vi kan tilby medlemmene et tryggere og enklere båtliv.
- Avtalen med KNBF er en stor anerkjennelse. Vi lager løsninger for båtfolk, og da er samarbeid med andre rutinerte båtfolk avgjørende for resultatet, sier daglig leder i Seaber, Trond Erik Bognø.

Artikkel av

Cecilie Klem
14 mai 2020

Del artikkelen