KNBF's hjemmeside-mal har fått en god start. Her kan du se hvorfor.

16 november 2017
KNBF's hjemmeside-mal har fått en god start. Her kan du se hvorfor.

KNBF's hjemmesidemal for båtforeninger har fått en god start, og over 20 båtforeninger har allerede meldt sin interresse. Så langt har 6 båtforeninger bestilt løsningen.

Det er ikke lenge siden KNBF lanserte en hjemmeside-mal for båtforeninger. Denne er nå oppdatert slik at innholdet vises bedre på Smarttelefoner. Løsningen gjør det enkelt å lage den ønskede layout, oppdatere informasjon, og ikke minst at den er lett å bruke. Sjekk gjerne ut Strand Båtforening og Ørnes Båtforening som nettopp har startet opp sin hjemmeside, men som ikke fått lagt ut all informasjon riktig enda. I malen har KNBF lagt inn en egen side med oversikt over nyttige internet-sider & Apper for nettbrett og smartelefoner, slik at medlemmene i båtforeningen enkelt finner fram til nyttig informasjon om båtlivet.


Her kan du se hvor enkelt det er å oppdatere hjemmesiden

Det er to sterke fordeler med å ha hjemmeside med KNBF sin løsning: 1: Den er svært enkel å bruke. 2: KNBF har administrativ tilgang til siden, slik at hvis det skulle oppstå problemer med enten design eller at den som har ansvaret for hjemmesiden i båtforeningen slutter, så kan KNBF bistå med assistanse og evt opplæring av nytt medlem. 3: Den er enkel å tilpasse båtforeningen sine egne ønsker.

Her kan du lese mere om KNBF's hjemmeside-løsning for Båtforeninger.  Og her kan du se KNBF'd sin mal, som stadig blir forbedret.

Artikkel av

Master & Commander
16 november 2017

Del artikkelen