Møt KNBF på båtmessen «Båter i Sjøen»

04 september 2018
Møt KNBF på båtmessen «Båter i Sjøen»

Til helgen deltar Kongelig Norsk Båtforbund på båtmessen Båter i Sjøen på Aker Brygge.

Kongelig Norsk Båtforbund deltar med egen stand på båtmessen, Båter i Sjøen. Vi inviterer medlemmer og andre til å bli bedre kjent med oss på Aker Brygge under Skandinavias største flytende båtutstilling.

Båtmessen Båter i Sjøen går av stabelen på Aker Brygge torsdag 6. september, og varer til søndag 9. september. Under messen vil over 300 båter stilles ut, deriblant over 50 Norges- og verdenspremierer, som vil presenteres for besøkende.

Interessen for båtliv øker stadig i Norge, og det finnes snart en million fritidsbåter i Norge. Dette gjenspeiles i arrangementet og programmet på Aker Brygge til helgen under Båter i Sjøen.

Møt oss på stand

KNBF holder til på brygge 10 – telt 9. Vi står klar til å snakke med deg om medlemsfordeler, og ønsker du å lære mer om båtforsikringen som tilbys gjennom medlemskap i KNBF, står vi sammen med Norske Sjø for å fortelle mer om hva forsikringen innebærer.

Det vil være arrangementer alle dager, med alt fra kajakk, padling og Eliasbåter. Kanskje familien vil ta turen innom og se på Redningsselskapets nye generasjon av skøyter?

Båter i Sjøen eies og arrangeres av båtbransjeforbundet Norboat.

Åpningstider

Torsdag 6. september 11.00 - 20.00

Fredag 7. september 11.00 - 20.00

Lørdag 8. september 11.00 - 18.00

Søndag 9. september 11.00 - 18.00

Programmet

Artikkel av

Tom Ruud
04 september 2018

Del artikkelen