Norges største båtbutikk bygges i Stavanger

21 november 2017
Norges største båtbutikk bygges i Stavanger

Midt i bilbyen på Forus går Tveit mot strømmen og åpner helt ny båtbutikk

Byggingen er igangsatt og må stå ferdig til planlagt åpning i juni 2018. Etter 40 år i Hillevåg skal dagens lokaler rives og det var ikke mulig å finne et alternativ i nærområdet. Den nye butikken på 1750 kvm vil romme hele bredden av båter som Tveit representerer. Mannskapet utvides samtidig med 1 ny person som skal ro inn nye salg. Verkstedet i Sandnes fortsetter som før.

Familiebedrift
Tveit er familiebedriften som i 1977 startet med salg- og service av plenklippere og utvidet med båt. Etterhvert tok brødrene Frode og Jarle Tveit over driften av Tveit AS og båtene, mens far selv driver Tveit Park AS med avanserte klippemaskiner for proffe utøvere.
 
Trygt båtliv
Brødrene har trygt båtliv som ledestjerne for driften. Solide båter, service på huset og utvidede garantier trygger de nye båteierne. Tveit er også alene om å tilby mobilitetsgaranti hvis båten stopper opp.
Totalmarkedet for båt opplever en liten tilbakegang, men Tveit har møtt dette ved å ta båter i innbytte og opplever derfor jevn vekst. Tilbudet om å bytte båt på høsten og få ny til våren er en vinn vinn løsning der Tveit får kjærkomment vinterarbeid og kunden kan bekymringsfritt glede seg til ny sesong uten å tenke på lagring og vedlikehold. Folk ønsker også å kjøpe båt lokalt og Tveit opplever stadig større andel gjensalg.
 
Verksted i Sandnes
I Strandgaten har Tveit autorisert merkeverksted som utfører service og klargjør båtene. Verkstedet har egen servicebrygge og båtopptak. Når butikken på Forus er oppe og går blir avstand og samarbeid mellom avdelingene enklere for Tveit. Neste prosjekt blir å bygge ut vinterlagringen.
 shadow
Fakta om Tveit as:
Familiebedrift etablert i 1977
Omsetning 2017 ca 55-60 mill.
9 ansatte

Artikkel av

Andersen
21 november 2017

Del artikkelen