To informasjonsmøter på Fosen

30 oktober 2017
To informasjonsmøter på Fosen

Region Trøndelag har som mål og styrke KNBFs posisjon på Fosen. Onsdag 25. og torsdag 26. oktober hadde vi to informasjonsmøter på Fosen i Trøndelag.

Første møte ble avholdt i Sjursvika Båtforening i Hasselvika. Her møte deler av styret i Sjursvika Båtforening og Stallvik Båt og Velforening for å høre hva om hva et medlemskap ville innebære.

bilde 1 1
 Havneanlegget til Sjurvika Båtforening

Ivrige tilhørere stilte gods spørsmål. Og det som fikk høyest oppmerksomhet på møtet var Norske Sjø foreningsforsikring og problematikken rundt vedtekter for å få momskompensasjon. Sjursvika båtforening ba umiddelbart om kontakt med Norske Sjø for vurdering av forsikring.
Sjursvika Båtforening ligger fint og lunt mot Trondheimsfjorden.

bilde 2

Båtforeningen har eget klubbhus i Johannes-stua. Klubbhuset ble bygd i 1948 av båtbygger Johannes Sivertsvik. Bygget har senere blitt totalrehabilitert og har i dag fult utstyrt kjøkken, toaletter og vaskerom. I tillegg har de egen slipp, kjempefint grill-hus og flere gode terrasser med sittegrupper ute i havneområdet. De har 59 båtplasser og diesel tankanlegg. Båthavna er en meget godt besøkt gjestehavn.

bilde 3

Andre møte ble avholdt torsdag 26. oktober i Vanvikan Båtforening.
Her møtte deler av styret fra Vanvikan Båtforening og Petterhavna Båtforening fra Rissa. Også her var Norske Sjø foreningsforsikring og vedtekter som skapte høyest interesse.
Begge båtforeningene ønsket umiddelbart å få tilbud fra Norske Sjø. Kontakt ble videreformidlet på møtet.
Vanvikan Båtforening er samlokalisert med hurtigbåtkaia i sentrum av Vanvikan. Da båthavna er liten og alle plasser er opptatt jobbes det med å få på plass en ny hurtigbåtkai/ terminal slik at også båtforeningen kan utvide å få flere båtplasser. Båtforeningen har stort og fint klubbhus i det gamle bankbygget i sentrum. Foreningen har pr. i dag 74 medlemmer, 46 båtplasser og 5 gjesteplasser.

bilde 4
Fra KNBF møtte regionleder i Trøndelag Knut Tore Børø og fra KNBF sekretariatet kommunikasjonssjef Geir GiæverArtikkel av

Master & Commander
30 oktober 2017

Del artikkelen