Tryg med bedre forsikringer for KNBF-medlemmer

02 mars 2020
Tryg med bedre forsikringer for KNBF-medlemmer

Nå er Tryg i full gang som KNBFs samarbeidspartner i Norske Sjø, båtfolkets egen forsikringsordning. Det betyr utvidete og bedre medlemsfordeler.

Forsikringsordningen Norske Sjø er til for å sikre Båtforbundets medlemmer en solid og rimelig båtforsikringsordning. Nå blir forsikringsordningen både bedre og mer omfattende. 

Samarbeidet med Tryg sikrer medlemmene våre en konkurransedyktig båt- og havneforsikring, samt en totalpakke med private forsikringer med medlemsrabatter:

- Som medlem av KNBF får du hele 30 prosent rabatt på båtforsikring. Du får også inntil 24 prosent rabatt på alle øvrige forsikringer og gode fordeler med vårt fordelsprogram, Tryg Pluss. Vi tilbyr også prisgaranti mot Fender Marine, Gjensidige og If på eksisterende båtavtaler.

- Rabattstigen KNBF har fått i Tryg betyr at hvor mye du får i rabatt bestemmes ut fra hvor mange forsikringspoliser du har i Tryg. I tillegg får KNBF-medlemmer en egen rabatt.

- Prisgaranti båtforsikring: Alle eksisterende Norske Sjø-kunder får gunstigere eller samme pris som tidligere.

Har du spørsmål kan du ringe Norske Sjøs eget telefonnummer i Tryg: 55 17 20 10


Husk å overføre polisen(e)
Som følge av at KNBF bytter samarbeidspartner for Norske Sjø fra Fender Marine til Tryg, vil Norske Sjø kontakte hver enkelt forsikringstakere for å få overført polisene. Send dine poliser til for overføring manuelt. En digital løsning kommer, men er ikke operativ ennå. Den vil snart være klar til bruk. Har du spørsmål kan du ringe Norske Sjøs eget telefonnummer i Tryg: 55 17 20 10

Artikkel av

Cecilie Klem
02 mars 2020

Del artikkelen