Ulike medlemsgrupper har like KNBF-fordeler

03 september 2020
Ulike medlemsgrupper har like KNBF-fordeler

Er du kollektivt medlem i KNBF gjennom din båtforening, har du akkurat de samme medlemsfordelene som våre personlige medlemmer.
Når du er kollektivt medlem i KNBF betyr det at du er medlem av en båtforening som er medlem av KNBF og har valgt et kollektivt medlemskap. Å være kollektivt medlem er i alle praktiske betydninger det samme som å være personlig medlem. Kollektive medlemmer i båtforeninger har altså like vilkår og medlemsfordeler i KNBF.
Blant de mest populære medlemsfordelene er båtforsikring i Norske Sjø og en times juridisk bistand i året. Den prisvinnende båtappen Seaber er også kjempepopulær.
Vi har mange medlemsfordeler. Oversikten over alle sammen, får du her.

Dette gjør Norske Sjø-forsikringen unik:
- Alle kollektive og personlige KNBF-medlemmer får 30 prosent rabatt på båtforsikring. Du får også prisgaranti dersom du i dag har båtforsikring i Fender Marine for 2019-avtalen.
- Alle kollektive og personlige KNBF-medlemmer får inntil 24 prosent rabatt på alle andre forsikringer og gode fordeler i fordelsprogrammet Tryg Pluss.
- En unik personulykkeforsikring dekker for ulykker i annen båt eller ved ulykke oppstått ved utendørs aktivitet tilknyttet sjø. Den dekker hele husstanden for alle båtulykker i Europa.
Det kan altså være mye å spare mye på å flytte forsikringene.
Bestill tilbud på forsikring på norskesjo.no eller kontakt oss på 55 17 20 10

Artikkel av

Cecilie Klem
03 september 2020

Del artikkelen