Oslo feirer med båtkortesje

17 mai 2020
Oslo feirer med båtkortesje

Mange lurer på hva de skal gjøre på 17. mai i år. Det er mange ting coronaviruset stanser. Men vi kan jo være på sjøen! Derfor oppfordres alle som har båt til å delta i en båtkortesje!

Hei!

Lyst på en annerledes 17. mai? Finn noen bjerkeris eller annet fint å pynte båten din med, sett opp flagget, ta på finstasen, og bli med!

Tidsplan: Kortesjen vil starte kl 10 og gå frem til kl 12.
Oppmøtested for start: Nordvest for Hukodden, i Lysakerfjorden

Vi legger opp til en flott rute i Indre Oslofjord, forbi kjente og kjære områder. Mer informasjon om dette følger. Tidspunktet er satt for å passe inn med øvrig program som Oslo sin 17. mai-komite legger opp til i år.

Kortesjen vil holde lav fart. Vi oppfordrer til å høre på VHF kanal 72, for informasjon underveis. Kanskje klarer vi å blåse i alle hornene våre samtidig, så det høres langt inne i byen!?

Vi vil ikke organisere noen rekkefølge på båtene, men oppfordrer alle som blir med til å prøve å holde rimelig avstand til hverandre – og å kjøre etter hverandre. Da blir vi en lang flott rekke som kan sees av mange rundt i hele området – og skape glede og stolthet for båtlivet, nasjonaldagen og byen vår!

Byens flotteste skute fullriggeren Christian Radich blir med, og vil lede båtkortesjen.

Fint om man melder seg på i dette arrangementet dersom man har lyst å bli med: https://www.facebook.com/events/526336401580809/

Vi håper å se deg!

Beste hilen fra Oslo Seilforening