28. Pinsetreff i Horten, en suksess!

21 mai 2018
28. Pinsetreff i Horten, en suksess!

Med det værvarslet var vi ikke i tvil om at årets pinsetreff skulle bli vellykket og ca. 85 båter deltok

Og været slo til fra sin aller beste side med sol fra skyfri himmel. Allerede på fredag ettermiddag var det 75 båter og lørdag var det så godt som fullt.

Regionleder Helga A. Karlsen åpnet treffet og deretter var det driftsjef Bente Levin som ønsket velkommen på vegne av Horten havn.

Martinius Halvorsen ble æret som Årets Havnevært av Båtens Verden og Inge Reidar «Astor» Jensen sto for utnevnelsen. Deretter ga generalsekretær i KNBF, Endre Solvang de fremmøtte en innføring i årets båtlivsundersøkelse.

Deretter loset nestleder Rune Larsen deltakerne gjennom quiz og lotterier. Gevinster og premier for vel 18.000 ble delt ut til barn og voksne. I år var det regionstyret som sto for hele arrangementet uten innleid utstyr. Leif Rune Sundli sto for høyttaleranlegg og underholdningsmusikk og Nils Mortensen sørget for  Vaffelpressavaffelproduksjon. De øvrige sto for loddsalg og retting av innleverte quiz-svar.

I år var det en fin blanding av seilbåter og motorbåter av alle størrelser, et tverrsnitt av KNBFs medlemmer.

Som vanlig hadde Horten Havnevesen stilt hele gjestehavna til gratis dis­posisjon i pinsen samt flere dager før offisiell åpning, tusen takk! Horten Gjestehavn er som kjent den eneste gjestehavna i landet med status som ”KNBF hjemme­havn”.

Jan Siiger Larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se video under:

Artikkel av

Super User
21 mai 2018

Del artikkelen