Årsmøte region Troms og Finnmark

08 februar 2018
Årsmøte region Troms og Finnmark

Årsmøtet ble avviklet i møtelokalet til Harstad Båtforening 3 februar, i den gamle og ærverdige Karlottbrygga, som nå er over 100 år. Med så mye gammel historie i veggene ga dette en fin ramme om avviklingen av selve årsmøtet.

Noe som gjenspeilet seg i den store oppslutningen og interessen rundt KNBF`s og regionens arbeid. Tross de store geografiske strekinger som er i vår region, var det representanter fra Hammerfest i nord til Harstad området i sør. Noe som regionstyret må si seg meget godt fornøyd med. De 23 delegatene på årsmøtet var fra Hammerfest Båtforening, Hasvik Båtforening, Alta Båtforening, Kaldfjord Båtforening, Finnsnes og Omegn Båtforening, Olderhamna Båtforening, Harstad Båtforening, Stangnes Båtforening, Harstadbotn Båtforening, Grøtavær Båtforening og Grytøy Båtforening.

Årsmøtet ble åpnet av Trygve Paulsen, Hammerfest Båtforening. Som møteleder ble Jørn Fjellsaune, Kaldfjord Båtforening valgt. Styrets årsberetning ble gjennomgått av leder Trygve Paulsen. Regnskap tallene for 2017, samt budsjett for neste periode ble presentert av kasserer Lars Hustad. Handlingsprogrammet for regionen ble opplest av møteleder Jørn Fjellsaune. Styrets årsberetning, regnskap, handlingsprogram og budsjett fikk enstemmig tilslutning.

Leder skifte

Det ble avholdt valg av nye representanter til styret. Som ny leder for regionen Troms og Finnmark ble Odd-Are Skoglund fra Alta Båtforening valgt.
Han overtar etter Trygve Paulsen, Hammerfest Båtforening. Som har hatt dette vervet i en årrekke, noe som han har skjøttet på en utmerket måte. Skoglund overtar vervet som leder etter en dreven regions representant, men med seg på laget får han en gjeng med erfarne representanter. Som nestleder ble Jørn Fjellsaune gjenvalgt. Som styre representanter ble Lars Hustad, Trygve Paulsen og Asbjørn Sandbakk valgt, - litt nytt men samtidig kontinuitet.

Etter avviklingen av selve årsmøtet ble det servert nydelig tapas og tid til litt "mimring".
Der etter holdt Terje Konradsen fra Olderhavna Båtforening en grei orientering om tilblivelsen av den nye småbåthavna, Olderhavna på Finnsnes, - et fint samarbeidsprosjekt med Lenvik kommune til den nette sum av 10 millioner. Fantastisk for hva de har fått til, - til glede for stedet og småbåtfolket. Siste post på programmet var Torleif Jørgensen fra Harstad Båtforening som holdt et fantastisk foredrag om oppstarten av Harstad Båtforening, og den fantastiske historikken om Karlotbrygga. For ikke å glemme den fine omvisningen i det innholdsrike og historiepregete bygget «Karlotbrygga» som Harstad Båtforening har i dag.


Takk til Terje og Torleif som bidro til et vellykket årsmøte.

Artikkel av

Master & Commander
08 februar 2018

Del artikkelen