Giæver leder i Region Trøndelag

20 februar 2020
Fra venstre: Nestleder i regionen, Richard Wannemacher, Mikal Sunde i Tryg, styremedlem Stig Bjørnstad og ny leder Geir Giæver. Styremedlemmene Erling Saksvik og Per Ivar Hals var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Cecilie Klem

Geir Giæver ble valgt til ny leder i KNBF Region Trøndelag på årsmøtet denne uka. Giæver har tidligere vært kommunikasjonssjef i KNBFs sekretariat, og gleder seg til å ta fatt på jobben.

Med seg i styret i regionen har han nestleder Richard Wannemacher, Stig Bjørnstad, Erling Saksvik og Per Ivar Hals som styremedlemmer. Dermed takker de av mangeårig leder av regionen Knut Tore Børø. Han fikk stor takk, applaus og en flytende gave som seg hør og bør etter at han for siste gang hadde ledet årsmøtet og presentert årsberetningen. 
 
Lederskifte i Region Trøndelag 2

Geir Giæver (t.h.) tar over etter regionens mangeårige leder, Knut Tore Børø.

Sikkerhetsdag

Region Trøndelag innstiftet en viktig tradisjon i fjor, nemlig Maritim sikkerhetsdag, som de arrangerer i år igjen. I fjor kom det 3000 besøkende til Grilstad marina, og i år venter regionen enda flere folk. I tillegg har arrangementet fått status som KNBFs nasjonale maritime sikkerhetsdag.
Temaet er sikkerhet på og ved sjøen, og aktører fra samtlige redningsetater og mange maritime organisasjoner kommer for å gjøre dagen både uforglemmelig og lærerik.

I år er det forebygging, redning og livreddende førstehjelp som er prioriterte aktiviteter, og det vil være sømløs, kontinuerlig aktivitet i området, både på land og til vanns. Publikum vil komme tett på ulike nødetater, få demonstrert sikkerhetsutstyr, nødraketter, redningsflåter, kontroll av redningsvest, test av VHF nødknapp, nødpeilesender, omvisning av båter, redningsbiler og helikopter fra de ulike nødetatene.

Tryg møtte Trøndelag
KNBFs nye samarbeidspartner i Norske Sjø, Tryg forsikring, var invitert til et informasjonsmøte i etterkant av årsmøtet i Trondheim. Daglig leder Mikal Sunde i Trygs salgssenter i Trondheim, orienterte detaljert om alle de nye medlemsfordelene på havne- og båtforsikring samt privatforsirkinger som følger med KNBFs nye avtale med Tryg om Norske Sjø.

Artikkel av

Cecilie Klem
20 februar 2020

Del artikkelen